Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Ahogy egyre hidegebb lesz az idő, úgy változik ruházatunk, ezzel párhuzamosan sminkünkben is igényeljük az új árnyalatokat.

VÁLASZOL A SZAKÉRTŐ

Matkovich Zsuzsa

Sminktetováló Specialista & Sminkmester

42 éves nő vagyok, mindennap sminkelek. Legnagyobb problémám a korrektor felvitelével van. Vagy nagyon sűrű és akkor beleül a rán­cokba, vagy ha lágyabb, akkor alig fed valamit. Egyébként mindket­tőnél délutánra már eltűnik az eredmény, ha porpúderrel fixálom, az kiemeli a ráncaimat.

Sok hölgy megfeledkezik sminke­lés előtt a bőr előkészítéséről. Ta­lán az Ön problémájának kulcsa is ebben rejlik. Korrektor használa­ta előtt mindig hidratálja a bőrét, mert ha a sminket száraz, dehid­ratált bőrre viszi fel, az eredmény rossz lesz, függetlenül a kozmeti­kum minőségétől. Száraz bőrön, a korrektor összegyűlik az apró ráncokban, de hidratált bőrfel­színen a korrektor szépen elosz­lik. Ajánlom a tubusos korrektort, mert nem olyan tömör állagú, mint a korrektorstift, ezért a szem alatti kényes bőrfelületre is nyu­godtan használható, nem hangsúlyozza ki a ráncokat, ezért idősebb bőrre is alkalmazható. Újbegyünk segítségével, minimális mennyi­séget egyenletesen, nagyon véko­nyan oszlassunk el a kívánt terü­leten. A szarkalábak környékén a porpúder alkalmazását minima­lizáljuk vagy teljesen kerüljük el.