5.jpg

Hogyan sminkeljem magam? Mi áll jól nekem? Milyen sminkeszközökre lenne szükségem? Hogyan készítsem el magamnak a megszépítő natúr sminkemet? Vajon hogyan fokozhatnám natúr sminkemet egy különleges esti alkalomra?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ ezen a sminkoktatáson, ahol csak Veled, a Te arcoddal foglalkozunk! Arcod egyik felét én sminkelem, a másik felét pedig Te készíted, mozdulatról mozdulatra, ezzel is gyakorolva az általam mutatott trükkös mozdulatokat és megismerve a professzionális dekor-kozmetikumokat. Elkészítjük tehát közösen az arcod előnyös részeit kiemelő, esetleges hátrányos részeit elfedő, megszépítő natúr sminkedet, melyet bármilyen alkalomra, bármely napszakban viselhetsz.

Ezután megmutatom, hogy lehet kicsit „megvadítani” natúr sminkedet, hogy teheted ragyogóbbá, feltűnőbbé a tekinteted egy alkalmi sminkkel. Végül ha szeretnéd, kipróbálhatod, hogy áll Neked a tincses műszempilla és megtapasztalhatod előnyeit.

A sminkoktatás során, az általam elmondottakról, tippekről, a sminkelési menetről írásos anyagot, „puskát” adok az otthoni hatékony gyakorlás érdekében. A sminkedhez felhasznált alapanyagokról listát készítek a későbbi, esetleges megvásárlás megkönnyítésére. Ha igényled, szívesen segítek hiányzó sminktermékeid beszerzésében, vásárlásában!!!!

A sminkoktatásra célszerű elhoznod otthoni saját smink termékeidet, hogy átbeszélhessük azok megfelelő használatát és funkcióját is!

A képzés egyéni oktatásban zajlik, tehát ez a 2 óra csak Rólad szól!

Ne feledd! A 2 órás oktatás után egy szép alkalmi sminkkel távozol, tehát érdemes a képzés időpontját akkora időzíteni, amikor jól jönne egy mutatós smink.

Várunk szeretettel! 

Árlista Okleveles sminkes tanfolyam (35 óra) Okleveles divatsminkes tanfolyam (70 óra)

6