Imádom, hogy nap, mint nap, Hölgyek válnak a kezeim között még szebbé!
Csodálatos érzés, mikor a Vendég munkám végeztével, a tükörbe nézve elégedett mosolyra húzza a száját és ezzel egyidőben egy új, büszke, öntudatos és boldog Nő mosolyog rám vissza! A smink segít abban, hogy a Nő igazán Nőnek érezhesse magát!

- Matkovich Zsuzsa

 

Születésnap? Esküvő? Osztálytalálkozó? Vagy akár egy fontos randevú?

Számtalan esemény, alkalom van egy Nő életében, amikor szeretne a hétköznapokból kitűnni és egy napra még szebbé válni.

Ebben segítek Neked azzal, hogy elkészítem erre az alkalomra a számodra legelőnyösebb, hosszantartó sminket!

A nálam készült sminkek mindegyike PROFESSZIONÁLIS ALAPANYAGOKKAL készül és a tartósság érdekében, a végén FIXÁLÁSRA IS KERÜL! Így a kedves Vendégeknek a nap folyamán már csak a rúzsát vagy szájfényét kell pótolnia (étkezés/puszilkodás után). Természetesen a megfelelő színű, árnyalatú rúzs/szájfény beszerzésében is szívesen segítünk.

VÁLASZD A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB SMINKTÍPUST:

 

MENYASSZONYI SMINK:


129

A menyasszonyi smink, lehet a lágy sminktől a közepesen erősön át, egészen az erős sminkig terjedő bármilyen intenzitású. A lényeg, hogy a viselője jól érezze magát vele, és a nagy napon a legszebbnek érezze és lássa magát benne...
Részletes tájékoztatóért kattints ide

 

ALKALMI SMINK:

130

Kifejezetten mutatós, látványos, erős smink. Ajánlott bármilyen estébe, éjszakába nyúló eseményre, alkalmi ruházathoz. A smink színeiben alkalmazkodik viselője frizurájához, ékszereihez, ruházatához és egyéniségéhez! Az alkalmi smink szinte elengedhetetlen kelléke a tincses műszempilla, mely segítségével még igézőbb, ragyogóbb tekintetet varázsolhatunk.

NAPPALI SMINK:

131

Közepesen erős smink, melyet - ahogy nevében is benne van - nappal viselünk. Elfedi a hibákat, kiemeli a szép részeket, és látványos. Színeiben viselője aktuális ruházatához, arcformájához, szem/haj színéhez alkalmazkodik.

FANTÁZIA SMINK:

132

Kifejezetten erős, látványos, mutatós smink, melynek a teljes átváltozás, mássá válás, esetenként a meghökkentés a lényege. Kiválóan alkalmazható „bevállalós" hölgyeknek farsangkor, jelmezbálban, különböző korok-kultúrák jellegzetes sminkjeinek illusztrálásához, fotózáshoz, színpadon vagy akár kifutón.

 

101 resize

TINCSES MŰSZEMPILLA (alkalmi és menyasszonyi sminkhez)

Egy kis ajándék Neked:

Nálam az alkalmi és menyasszonyi sminkekhez Grátiszban jár a tincses műszempilla is!

Egy tincs műszempilla körülbelül 6-10 szál szempillát tartalmaz. Ezeket a tincseket kívülről befelé haladva, a saját felső szempillasor tövéhez illesztve ragasztjuk fel. Igény szerint alkalmazható az egész felső szempillasoron vagy akár csak félig is. Hosszúsága 8mm – 16mm között változó, így az igényeknek megfelelően alkalmazható akár egy hosszúsággal végig, vagy kívülről befelé rövidülő verzióban. Természetes hatást kölcsönöz a szemnek, közelről sem feltűnő, viszont dúsítja és hosszabbítja az eredeti pillákat és ezzel kontúrozza a felső szemhéjat. Egy alkalmas (de pár napig is fent maradhat, ha vigyázunk rá), tehát egy bulit, éjszakát, esküvőt gond nélkül kibír, de a tejes, olajos sminklemosó és a mechanikai dörzsölés mindenképp az ellensége. Az alkalmi és menyasszonyi sminkek elengedhetetlen kelléke.

SOROS MŰSZEMPILLA (fotózásra, kifutóra, színpadra)

A soros műszempilla, egy előre legyártott, sorban összeillesztett műszempillasor. Felragasztása egy gumis (egy mozdulattal lehúzható) ragasztó segítségével történik. Rengeteg formában, méretben, színben és design-ban létezik. Rendkívül látványos, közelről kimondottan feltűnő, de nem éppen természetes látványt kölcsönöz viselőjének. Kiválóan mutat egy erős sminkhez fotózásra, kifutóra vagy színpadra egyaránt!