79 resize

Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.

A meso-vytal bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak.

A KEZELÉS FELFRISSÍTI, ÚJJÁÉLESZTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT.

 

Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?

Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

80 resize 

Mikor célszerű a Meso-Vytal kezelést alkalmazni és milyen rendszerességgel?

A kezelést UV-mentes időszakban, azaz szeptembertől áprilisig szabad alkalmazni. A hatékony eredmény elérése érdekében a legcélszerűbb 5 alkalmat egymást követően heti rendszerességgel igénybe venni. A kezelések között legoptimálisabb ha 1 hét telik el.

Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?

A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik. A bőrön a kezelés után 30-60 percig tartó enyhe bőrpír jelentkezhet.

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?

  1. Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló).
  2. A kezelés első lépéseként - az arc letisztítása után - a Dr. Rimpler AHA gyümölcssavas szérumát használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk.
  3. A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük.
  4. A kezelés befejezéseként a Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.

A kezelés időtartama 60 perc

5 alkalmas kezelés-sorozatot javaslunk, melyet bérlet formájában kedvezményes áron vásárolhatnak meg, de lehetőség van 1 alkalmas megvásárlásra is!

Várunk szeretettel! 

Árlista

81 resize