Aktuális

EGY ÚJABB AKCIÓÓÓÓ ALEXÁNKKAL
Ezúttal 2 órás "Hogyan sminkeljem magam?" sminkoktatásra, mely most akciósan CSAK 15.000,-Ft
Gyakori Női kérdések a tükör előtt: Hogyan sminkeljem magam Mi áll jól nekemMilyen sminkeszközökre lenne szükségem Vajon egy profi sminkes mit ajánlana számomraMely alapanyagokat vásároljam megHogyan készítsem el magamnak a megszépítő natúr sminkemet? Vajon hogyan fokozhatnám a hétköznapi sminkemet egy különleges esti alkalomra?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ ezen a személyre szabott, 2 órás sminkoktatáson, ahol csak Veled, a Te arcoddal foglalkozik profi sminkesünk, Alexa  Az oktatás végeztével még egy írásos anyagot is adunk, hogy otthon is könnyedén felelevenítsd az itt hallottakat és még a sminkedhez felhasznált alapanyagokat is lejegyzeteljük számodra, hogy szükség esetén a későbbiekben meg tudd vásárolni, ha szeretnéd
Választható Akciós időpontjaink:
- 2021. Február 1., hétfő 14:00
- 2021. Február 2., kedd 11:30
- 2021. Február 5., péntek 14:00
- 2021. Február 8., hétfő 8:30
Időpont foglalás: 8.000,-Ft foglaló befizetésével / utalásával.
Információ/Bejelentkezés szalonunk asszisztensénél, Juditnál nyitvatartási időben:
H/Sze/P: 8:00 -16:00, K/Cs: 11:00 - 19:00 a következő telefonszámon:
36 20 343 7580 vagy akár személyesen!

INGYENES LEHETŐSÉG SZALONUNKBAN
Régóta gondolkozol már szemöldök / szemhéj / ajak tetoválásonDe kicsit félős vagy és nehezen hozod meg a végső döntéstNem vagy benne biztos, hogy milyen szemöldök forma állna jól neked Vagy kíváncsi lennél, hogy egy profi sminktetováló milyen szemhéj tetoválást rajzolna be neked Esetleg jó lenne előre látnod, hogy vajon mennyit is lehetne vastagítani az ajkadon egy ajaksatír tetoválássalKicsit még ismerkednél az új formával és nézegetnéd magad otthon a tükörben, mielőtt meghozod a végső döntéstAkkor most van Neked egy kiváló ajánlatunk:
Jelentkezz szalonunkba, Alexához egy 30 perces, INGYENES SMINKTETOVÁLÁS (egy általad választott területen)TERVEZÉSRE Alexa az igényeidet összeveti a szakmai iránymutatásával és smink-dekor alapanyagokkal (lemosható) elkészíti Neked a számodra legelőnyösebb sminktetkó tervezetet. Persze mindezt most DÍJMENTESENEzután Te boldogan hazamehetsz, nézegetheted magad a tükörben, megmutathatod a számodra fontos embereknek, akiknek adsz a véleményére.Hidd el, ez segít a végső döntésed bombabiztosmeghozatalában és felkészülten, magabiztosan vághatsz bele a TARTÓS SMINKTETOVÁLÁSOD ELKÉSZÍTTETÉSÉBE
Te csak válassz az alábbi lehetséges időpontok közül:
-JANUÁR 27. szerda 10:30
--FEBRUÁR 01.hétfő 11:15
FIGYELEMEZ AZ AJÁNLATUNK CSAK A FENTI IDŐPONTOKRA ÉRVÉNYES, úgyhogy légy minél gyorsabb!
Időpont foglalás szalonunk asszisztensénél, Juditnál nyitvatartási időben:
H/Sze/P: 8:00 -16:00, K/Cs: 11:00 - 19:00 a következő telefonszámon: 36 20 343 7580 vagy akár személyesen!
Nyitvatartási időn kívül pedig a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Igyekszünk meghálálni a hűségedet és bizalmadat! Ezért vezettük be a SMINKTETKÓS TÖRZSVENDÉG PROGRAMUNKAT Vendégeink nagy örömére! Minden hónapban kisorsolunk 5 szerencsés Hölgyet, akik egy 3.500,-Ft értékű Törzsvendég Kupont nyernek szalonunkba! A kuponok virtuálisak, vagyis a kupon összegét mi rendszerünkben azonnal feltöltjük szerencsés nyerteseink Vendégszámlájára, így amennyiben a következő 6 hónapban valamilyen szolgáltatást igénybe vesznek szalonunkban, úgy a fizetendő végösszegből levonjuk a 3.500,-Ft-os kuponotokat! december havi szerencséseinknek szívből gratulálunk!

Információ/Bejelentkezés szalonunk asszisztensénél, Juditnál nyitvatartási időben:

H/Sze/P: 8:00 -14:00, K/Cs: 11:00 - 18:00 a következő telefonszámon:

36 20 343 7580 vagy akár személyesen!

Légy Te is a Törzsvendégünk! Hogyan és miért? Tudj meg mindent az alábbi linken:

https://www.matkovichzsuzsa.hu/.../torzsvendeg-program-vip

KEDVES VENDÉGEINK!

Továbbra is nagy szeretettel várunk Benneteket szalonunkban, de kérnénk a következő néhány, higiéniára vonatkozó alapszabály betartását:

- Kérjük, hogy szalonunkba a saját, helyesen felhelyezett védőmaszkodban érkezz!

- Kérjük, hogy megérkezésedkor szíveskedj használni a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

- Ha betegnek érzed magad, akkor inkább szólj és keresünk Neked egy későbbi időpontot, mikor már meggyógyultál, de náthásan, hőemelkedéssel, erős fej/torok fájással inkább ne gyere, nehogy elkapjuk és tovább adjuk azt!

- Kérjük, hogy ebben a vírusos időszakban időpontodra NE KÍSÉRŐVEL ÉRKEZZ, hogy minél kevesebben tartózkodjunk a szalonban és minél kisebb legyen a fertőzés esélye!

Hálásan KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST!

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Matkovich Zsuzsa Smink & Sminktetováló Szalon csapata